Spoštovani in spoštovane  poslušalci in poslušalke ,
v današnji oddaji 17.03.2016 ob 20-ih, na internetnem radiu Anglunipe, bomo imeli kviz, ki vam bo z vašim sodelovanjem prinesel vstopnice za koncert Esme Ređepove v Etno klubu Zlati zob, ki bo v Ljubljani na dan ko se obeležuje Svetovni dan Romov 8.4.2016 ob 19-ih.
Kot smo v prejšnji oddaji omenili kviz, bo ta potekal v današnji oddaji in bo ob pravilnem odgovoru na zastavljeno vprašanje poslušalcu ali poslušalki prinesel 1  karto za koncert Esme Ređepove v Ljubljani.
Na voljo imamo 6 kart – velja pa sistem kdor prej pokliče več možnosti ima, da pride do vstopnice.
Kdor pa ne bo imel dovolj sreče pri kvizu ali pa če jih bomo vse podarili, jih boste lahko kupili na prodajnem  mestu Etno kluba Zlati zob, kjer stanejo v predprodaji 20 EUR, na dan dogodka pa bo potrebno za vstopnice odšteti 25 EUR.
Prav tako bo v  Mariboru, ob Svetovnem dnevu Romov, katerega bosta organizirala Združenje EPEKA ob podpori Zveze romske skupnosti Umbrella-Dežnik in RIC-a Anglunipe, potekalo druženje z znanimi glasbeniki  in sicer nastopali bodo Esma Ređepova,  Murat in Jose in Ntoku. Sceno bodo popestrili otroci iz plesne skupine Sonce, ki deluje v okviru RIC Anglunipe, vodi pa jo priznani koreograf Đevad Abaz. Naj vam damo na znanje tudi to, da v Mariboru vstopnine ni, tako da ste vabljeni vsi, ki vam dobra volja ni tuja.
Dogodek delno podpira tudi Urad za narodnosti Republike Slovenije.
Novice:
Včeraj smo bili na sestanku pri županu v  Občini Škocjan tam smo se pogovarjali o romski problematiki glede naselja kako bi Romi pridobili osnovne pravice in sicer do vode,elektrike,vrtca….. itd.
Lahko nam pišete na FB (Romano Anglunipe) ali nas pokličete na tel. št.  070 431 949. Pričakujemo vaše komentarje.
Dragone romalen avdive ko Romano Rsdio Anglunipe RIC šaj ašunen romane nevrpija kultrake divesa thaj aver palo pučipe šaj te akren ramsaren, Ko www.anglunipe.si hem ko mobilno tel oo38670 431 949


Pripravila: Ekipa RICA

Ni komentarjev: