MALO-NOGOMETNI TURNIR V ŠTEPANJSKEM NASELJU 18.05.2013






Četrtna skupnost Golovec v sodelovanju z organizacijo Društvo romski informacijski in znanstveno raziskovalni center Slovenije- Anglunipe je že tretje leto zapored organiziral malo-nogometni turnir, ki je namenjen predvsem medkulturnemu druženju v športnem duhu.

Napoved vremenoslovcev  ter pogled v nebo na dan turnirja ni bilo nič kaj obetavno. Črni oblaki nad Ljubljano, deževalo je cel teden, samo največji optimisti smo verjeli, da nogomet bo... Tik pred začetkom turnirja pa je posijalo sonce, začeli so prihajati prvi tekmovalci in vse je bilo jasno, da turnir bo.
Žreb, ki je bil izpeljan v četrtek zvečer (16.05.2013) je poskrbel za  zanimive tekme, kjer smo gledalci lahko uživali ter navijali. Tekme so se odvijale korektno, tako da sodniki niso imeli prav posebnega dela (no ja, če odvzamemo par kritičnih situacij ter finalnih tekem, kjer je odločala vsaka malenkost). Fantje so pokazali veliko znanja, spretnosti predvsem pa dobre volje ter dokazali, da so pravi borci. Enim se je uspelo prebiti naprej, drugim ne.  Seveda pa jim bomo dali naslednje leto zopet priložnost vsem ekipam da se dokažejo.
Tekma za 3. mesto je bila zelo razburljiva, odločali so namreč kazenski streli. Za 1. mesto je bila igra zelo izenačena in bilo je potrebno veliko bojnih posvetov. Prava poslastica... Zanimive akcije, pa zapravljene priložnosti, čudoviti goli.... je pričaralo gledalcem in navijačem zelo kakovosten nogomet.

Prva 3. mesta so si razdelile ekipe:
ekipa  SILVIA TRADE
 ekipa BMV
 ekipa  SOMBRERO BAR

Vsem udeležencem in gledalcem se najlepše zahvaljujemo za udeležbo ter obisk in se vidimo prihodnje leto.


Pripravila: Maja Jelenc
Foto:Kevin Tahirović