Haris Tahirović na listi SMS


Spoštovane državljanke in državljani! 4. decembra 2011, se bomo volivci odločali o strankarski izbiri in njenimi kandidati za poslance v DZ RS. Romska skupnost v RS, pripadniki nacionalnih manjšin iz bivše skupne države, ostale etnične skupnosti in vsi ljudje dobre volje, ste pravtako, kot ostali državljani, poklicani na predčasne volitve v DZ! Odločali bomo o kandidatih za poslance v DZ Stranke mladih – Zeleni Evrope!
SMS – Zeleni Evrope mi je izkazala veliko čast in me potrdila za kandidata za poslanca v DZ RS na njeni listi, v volivnem okraju Fužine-Štepanjsko naselje in Sotočje!

Vse moje življenje si prizadevam za enakopravno državljanstvo vseh državljanov, ki se izraža preko civilnih iniciativ, na lokalni ali državni ravni. Naša dolžnost je - aktivno državljanstvo, saj bomo preko demokratičnih vzvodov, ki so na voljo v modernih demokracijah, lahko izražali svojo državljansko iniciativo. 
Moj moto je prepoznaven in je del moje življenjske filozofije: MLADIM PRAVICO DO DELA IN PRIHODNOSTI – STAREJŠIM DOSTOJNO UPOKOJEVANJE IN ČLOVEKA VREDNO STAROST!

Spoštovane državljanke in državljani RS! Verjamem, da vam ni vseeno, kaj se dogaja z našim okoljem, naravo in planetom ter nenazadnje s človekom, ki je osrednji del naše skrbi! SMS – Zeleni Evrope imamo načrte in vizijo, zato vemo, kako do uresničitve naših ciljev! V skrbi za skupne cilje, mlade, pripadnike različnih etničnih skupin, okolje in planet, se je naša stranka SMS – Zeleni Evrope v preteklosti že izkazala, zato vas drage volivke in volivci pozivam, da se 4. decembra množično udeležite predčasnih volitev ter tako izpolnite državljansko dolžnost in date glas meni ter SMS - Zeleni Evrope!
Sem goreč zagovornik sožitja bivanja med različnimi kulturami, ker se zavedam smisla globalnega državljanstva!

Zavzemam se za čisto okolje, dostop do pitne vode, ne samo v mestih pač pa tudi na podeželju in odročnih regijah! Sem za odgovorno ravnanje z naravnim bogastvom, ki ga ima ta država še veliko! Zavzemam se za naravne vire ogrevanja, odgovornejše ravnanje z dediščino naših prednikov ter za aktivnejše vključevanje državljanov, predvsem mlade generacije pri odločanju o skupni blaginji in prihodnosti!

Drage volivke in volivci! Ko se boste odločali med množico imeni in strankami, ne pozabite, da se v tej državi ni spremenilo na bolje že od njene ustanovitve! Nešteto poslancev in strank, ki so v preteklosti imeli mandat in možnosti spremeniti Slovenijo na bolje, je na izpitu padlo! Ustvarjali so razdiralne in uničevalne politike socialnih odnosov, pustili pa so, da so tajkuni in tranzicijski mogotci odšli nekaznovano!

Izberite STRANKO MLADIH – ZELENI EVROPE ter kandidata za poslanca v DZ RS:  HARISA TAHIROVIĆA!