Dragi poslušalci, drage poslušalke!

V tokratni radijski oddaji Anglunipe, ki bo na sporedu  9.03.2017 smo za vas pripravili kar nekaj aktualnih novic.
Spregovorili bomo o zaseženem kipu, ki spominja na porajmos in so ga zasegli v italijanskem mestu Cagliari. Dotaknili se bomo tudi delavnic romskega jezika, ki bodo potekale v Romsko informativnem centru Anglunipe na Linhartovi 13 v Ljubljani, na telefonski liniji pa bomo gostili g. Ašmeta Elizovskega, predsednika romske organizacije NRC iz Kumanova v Makedoniji, ki nam bo razkril življenje tamkajšnjih romov.

Tudi tokrat smo za vas pripravili tudi naš drugi del oddaje multi kulti, kjer je za vas naš sodelavec Sadik Kemal pripravil odlično romsko glasbo in kateri bo na telefonski liniji gostil romskega dopisnika Salija Mehmetija iz Makedonije katerega bo povprašal, o izboru za miss rominj, ki je potekal prav tam v Makedioniji.

Vse to ter mnogo ostalih zanimivih novic samo v tokratni oddaji dne 9.03.2017 s pričetkom ob 20.00 uri, zato nas ne pozabite poslušati.


Dragone  romalen ki tumari romani emisija ko tumaro romano, RADIO ANGLUNIPE .
Ka kera lafi kataro nevepija save si pravde kataro Italoaj katr o htan , Caagliari. 
Thaj katari romani čhib katar sikavibe so kavel ko romsano informacijsko centro  ric , Anglunipe.
Daragone romalen ke romsane nevepija ka ovelamen o gosto o rajo Ašmet Elizovski, presedniko thaj legartno  katar  organizacija NRC katar  Kumanovo  asrsi e romengori pučipe ki  Makedonija maj but ki amari programa.

Ke  amaro kulturako pro garamo ka legrtumen o Sadik Kemal  ko, Multi Kulti tha o amro žurnalista katar 24, vaktija o rajo Sali Mehmet katar o Skoplje sar naklja o romano MISS ki Makedonija maj but điko ašunipe.

Katar 9.3.2017 ko tumaro romano RADIO ANGLUNIPE , Katar  20:00 điko 22:00 ko www.anglunipe.si


Do slišanja,
Ekipa radia Anglunipe.

Ni komentarjev: