Dragi poslušalci in poslušalke, po krajšem odmoru se vračamo nazaj z najnovejšimi informacijami o dogajanjih v Sloveniji in sicer točneje o situaciji iz Dobruške vasi, kjer je na novomeškem sodišču potekala glavna obravnava v sojenju proti več romskim družinam, ki so obtožene protipravne pozidave kmetijskega zemljišča, ki je v lasti Kmetijske zadruge Krka, zaradi česar jim grozi denarna kazen ali leto dni zapora.
Zato vas vljudno vabimo k poslušanju naše oddaje v četrtek 19.5.2016 ob 20-uri na www.anglunipe.si, kjer boste izvedeli podrobnosti. Kot vedno pa ne bo manjkalo tudi dobre glasbe, ki jo boste deležni v drugem delu oddaje Multi kulti. Lahko nas spremljate tudi preko FB-ja, kjer sprejemamo vaše glasbene želje, pohvale in pripombe ali pa nas enostavno pokličete na telefonsko številko 070 431 949.




Romalen tajsa ko tumaro radio Anglunipe ka prava lafi so krolape amare romenge ki, Slovenija kaj mangena te praven Romane kera so sudo so. Slovenija kerol bari diskriminacija thaj opština em nađanelape so ka ovel but romane čeve ke druma daja ašunnemen tajsa ko tumaro,  Radio Anglunipe www.anglunipe. si 00386 70 431 949
điko ašunipe.

Do slišanja, 
vaša radijska ekipa RIC

Ni komentarjev: