DELAVNICE - PROJEKT OKO -NADALJEVANJE V LJUBLJANI

Nadaljevanje novinarskih delavnic ESS projketa OKO bo za vse usposabljance 17. in 18. marca, v prostorih RIC Anglunipe, na Linhartovi cesti 13 v Ljubljani.


Tudi to soboto in nedeljo (17. in 18. marca)smo nadaljevali s projektnimi delavnicami za usposabljanje v medijih - novinarstvo, ESS projekta OKO. Mladi so tokrat spoznali osnove novinarstva, žanrov ter se spoznali z novinarskim kodeksom. Delavnice sta vodila Haris Tahirović in mag. Rinaldo DiRicchardi. Nekaj utrinkov z usposabljanja:













V soboto in nedeljo (28.01. in 29.01.2012) bodo v prostorih Romskega centra Anglunipe RiC potekale nadaljevalne delavnice v okviru projekta OKO.  Tokrat bodo delavnice digitalne fotografije in fotoreportaže potekale na terenu z mentorjema Jako Gasarjem in Sebastianom Žetkom.
Delavnice za spletno novinarstvo, tonski tehnik in montažer, ki jih vodi Haris Tahirović, se bodo udeleženci lahko pobližje spoznali z delom v studiu, katerega so mladi udeleženci delavnic vzpostavili za nemoteno delovanje.


Če Vas katera koli od delavnic zanima se lahko prijavite na tel. št. 070 431 949 ali preko e-maila: drustvo.anglunipe@gmail.com. Z veseljem Vas pričakujemo. Ekipa Anglunipe RIC