Drage poslušalke in poslušalci,

po krajšem premoru smo zopet z vami in bomo v oddaji, ki bo na sporedu v četrtek 3. septembra ob 20-i uri, govorili o preventivnih ukrepih glede zaščite pred novim Korona virusom. Spregovorili bomo tudi o težavah v romskih naseljih, ki nimajo urejenih osnovnih življenjskih pogojev in tako le s težavo vzdržujejo minimalno higieno, kaj šele da bi le to povečali.

Govora bo tudi o prihajajočem novem šolskem letu in kako se bo to odvijalo za romske učence, če bo zopet potrebno učenje na daljavo, saj mnogi učenci  in starši nimajo računalniških pripomočkov doma.

Preko telefonskih intervjujev bomo romske aktiviste povprašali kako oni vidijo rešitev v zvezi reševanja romske tematike, ki je romsko skupnost v obdobju epidemije še bolj potisnila na rob družbe.

Do slišanja,

Vaša ekipa radia Anglunipe.

Dragone romale palem tumenc ko romano radio, Anglunipe

ko četvrtak 3.setebro kataro 20:00 časo  ki amari oddaja Anglunipe ric maj but teme katr nasvalibe Korona virus palem amar tikne čavre ki škole.

Thaj pučibe kromane naseljija sar von nakven akva nasvalibe thaj higijena hem amare čave sar ka đan ke šlole maj but ki emisija.

Oven amenca .

www.anglunipe.si

Ni komentarjev: