NAPOVEDNIK ODDAJE (19.10.2017) Drage poslušalke, dragi poslušalci v današnji oddaji bomo govorili o dogodkih, ki se bližajo. Literarni natečaj »V sožitju«, ki ga organizira zveza Umbrella- Dežnik nam bo organizator g. Haris Tahirović povedal nekaj besed. Spregovorili bomo tudi glede stanja romske skupnosti v Sloveniji.                                   V DANŠNJI  ODDAJI (19.10.2017)  


Drage poslušalke, dragi poslušalci v današnji oddaji bomo govorili o dogodkih, ki se bližajo. Literarni natečaj »V sožitju«, ki ga organizira zveza Umbrella- Dežnik nam bo organizator g. Haris Tahirović povedal nekaj besed. Spregovorili bomo tudi glede stanja romske skupnosti v Sloveniji. Na telefonskem pogovoru bomo gostili in se pogovarjali z predsednikom romske zveze za šport g. Jožekom Horvatom Didijem. In kot v vsaki oddaji bomo imeli tudi Multikulti, ki ga bo vodil Kemal Sadik. 


Romalen avdive ko ohto palem tumencar tuamaro romano radio Anglunipe. WWW.anglunipe.si
Ašunenamen, kak era razno lafi. 


Priprvil: Marsel Tkaj


Program je  podprt strani Urada RS za narodnostna vprašanja za spodbujanje vključevanje in razvijanje romske skupnosti in integracije.
 

Ni komentarjev: