Dragi poslušalci, drage poslušalke!
V tokratni radijski oddaji Anglunipe, ki bo na sporedu dne 02.2.2017 smo za vse vas pripravili kar nekaj aktualnih novic.
Spregovorili bomo o komisarju za človekove pravice, ki je napovedal svoj tri dnevni obisk meseca marca v Ljubljani. Bolj se bomo dotaknili vprašanja kaj se dogaja na Uradu za narodnosti RS in kakšne zarote pripravlja predsednik foruma romskih svetnikov g. Darko Rudaš skupaj z direktorjem Urada za narodnosti g. Stanetom Baluhom, katera bi komisarja po naših informacijah odpeljala na ogled romskega naselja Pušča in tako prikrila dejansko stanje romske skupnosti ter romskih naselji v RS itd.
Vse to ter mnogo ostalih informacij samo v tokratni oddaji dne 02.2.2017 s pričetkom ob 20.00 uri, zato nas ne pozabite poslušati.

Dragone romalen tajsa  sem  plem tumenca ko tumaro romano Radio Anglunipe   2.2.2017 paltumende neve nevepija pale amare.   Roma ki Slovenija  thaj avipe  amende o komesari palo manušikano pučipe upro bičaldo raporto maškaro o ERTF htaj Umbrella o Urado thaj disve roma sve diken piro korist kamen te te navel . Komesari te dikel čačipe e romengor  ki Slovenija i vlada kamel te učaren čačutni sitvacija maj but ke romane neveija.
Palo odova ki programa  MULTI  KULTI,  pali šuži muzika thaj nevipe ki romani kultura ka legrol tumen o Sadik Kemal .

Katar  o  časo 20:00 điko 22:00  šaj te arake ko www.anglunipe si
Fb: romano anglunipe.
Dvlesa điko ašunipe.  

Tudi tokrat smo za vas pripravili drugi del naše oddaje multi kulti, kjer smo poleg odlične glasbe za vas pripravili tudi zanimive in aktualne kulturne novice in dogodke, katere je za vas pripravil mladi sodelavec Sadik Kemal.

Do slišanja,
Ekipa RIC.

Ni komentarjev: