V oddaji, ki bo na sporedu 23.3.2017 smo za vas kot vedno pripravili nekaj svežih novic, ki so vezane za romsko skupnost in širše. Ljubljano je dne 20.3.2017 obiskal evropski komisar za človekove pravice, ki je na srečanje povabil nevladne organizacije med njimi tudi Zvezo romske skupnosti Umbrella-Dežnik


Dragi poslušalci, drage poslušalke!

V oddaji, ki bo na sporedu 23.3.2017 smo za vas kot vedno pripravili nekaj svežih novic, ki so vezane za romsko skupnost in širše. Ljubljano je dne 20.3.2017 obiskal evropski komisar za človekove pravice, ki je na srečanje povabil nevladne organizacije med njimi tudi Zvezo romske skupnosti Umbrella-Dežnik, katera je tudi povabila komisarja. Komisar je želel pred sestankom z vladnim vrhom spregovoriti z nevladnimi organizacijami in si ogledati tudi eno od romskih naselj.

Na samem srečanju je bila prisotna tudi naša radijska ekipa Anglunipe, kjer smo za vas pripravili nekja prispevkov iz samega srečanja z komisarjem.

Tudi tokrat smo za vas pripravili naš drugi del oddaje multi kulti, kje je zopet naš sodelavec Sadik Kemal pripravil odlično romsko ter tujo glasbo.

Za vse tiste, ki bi želeli spremljati naše delo nas lahko spremljate na naši spletni strani www.anglunipe.si ali pa na našem face book-u romano anglunipe.

Ne pozabite nas poslušati,
do slišanja Haris in Tatjana.


Ni komentarjev: