Napovednik radijske oddaje, 03.11.2016


Spoštovane poslušalke in spoštovani poslušalci romske radijske oddaje Anglunipe.

V prihajajoči radijski oddaji se bomo v veliki meri posvetili kulturi. Glede na to, da je november mesec posvečen romski kulturi bomo spregovorili z gosti iz tujine, ki bodo tudi predavatelji na okrogli mizi, ki bo 4.11. 2016 v Hostlu Celica na Metelkovi v Ljubljani s pričetkom ob 12. Uri. Naši gosti v radijski oddaji bodo torej g. Ljuan Koko, idejni zasnovalec in urednik prve romske oddaje v svetu na RTS TV Priština, kot član Ekspertnega tima je sodeloval tudi pri izdelavi načrta Strategije za socialno uključevanja Romov in Rominj v Srbiji za obdobje 2015-2025 in še mnogo drugega in Dr. prof. Trajko Petrovski, ki pa je redni profesor jezika in etnologijie na Inštitutu za folkloro v Skopju.
Lahko boste slišali tudi nekaj novic glede priprav in izvedbe Literarnega večera, ki bo prav tako potekal v mesecu novembru.

Dragne Romalen tajsa ko tumaro Radio kavelmen prvdo vakribe pali amari romani, ČHIB Kja ka vaen amare roman profesorija doktorija save kerena pali amari iditeta maj but tasa ko romano RADIJO ANGLUNIPE KATAR 20:00 điko 22:00 thaj romani muzika, MULTI KULTI.

Ašun ko: www.anglunipe.si

Do slišanja,
 vaša ekipa RIC Anglunipe

Ni komentarjev: