Radijska oddaja Anglunipe 08.10.2015 od 20 do 22 h

Dragi naši zvesti poslušalci,
Ponovno je četrtek in z njim tudi naša radijska oddaja v živo iz etra studia RIC.
Tokrat boste lahko slišali nekaj aktualnih novic iz mednarodnega kongresa romskih žensk, ki je potekal v Makedoniji natančneje v Skopju na katerem se je udeležilo več kot 200 strokovnjakov in predstavnikov sveta Evrope, kaj se je odvijalo na prvi romski mini olimpijadi v Pušči z zanimivimi gosti v studiu in nekaj prispevka o legendarni romski glasbenici Uniji Ređepovi, ki nas je na žalost zapustila in kot vedno nekaj dobre glasbe. Za vse tiste, ki bi morda želeli kaj vprašati in pripomniti glede romske skupnosti v Sloveniji ali imate mogoče kakšno glasbeno željo nas lahko pokličete na tel: 070 431 949 ali nam pišete na fb: romano anglunipe in email: drustvo.anglunipe@gmail.com.



Romano radio Anglunipe 08.10.2015 od 20 do 22 h
  
Dragone romalen avdive sem paltumenca ki amaro spletno radio, Anglunipe šaj ajrat te šunenamen.  Romane nevepija sar naklja koferncija ki Makedonija pale amare đuvlja thaj sar geli panda jek romani zvezda i Usnija Ređepva ko telfono amaro rajo Ljuvan Koko: katero 20:00 časo điko 22:00 časo .
Ki amaro spletno portali na tel: 070 431 949 ali nam pišete na fb: romano anglunipe in email: drustvo.anglunipe@gmail.com.


Do slišanja radio RIC.



Ni komentarjev: